Woekerpolis oversluiten
Home » Over ons

 

Wie is Woekerpolis specialist?

Woekerpolis oversluiten is een innitiatief van de SSG BV en een samenwerkingsverband van onafhankelijk landelijk aangesloten woekerpolis specialisten. SSG BV staat ingeschreven in de kvk te Middelburg onder nummer 22053802. SSG BV beschikt over een AFM vergunning (Autoriteit Financiele Diensten) en staat ingeschreven onder nummer 12017154

Woekerpolis specialist is de grootste specialist op het gebied van woekerpolissen.  Woekerpolis specialist richt zich op de consument die op zoek is naar de hoogste p[bremngst van zijn spaar of beleggingspolis. Woekerpolis specialist biedt vanuit een onafhankelijke en no-nonsense opstelling in 3 stappen de consument de mogelijkheid om te vergelijken en over te sluiten. Woekerpolis specialist is volledig transparant in haar dienstverlening en biedt een bovengemiddeld dienstenniveau tegen een vaste scherpe prijs.

Elke aangesloten woekerpolis specialist beschikt over de benodig kennis en kunde betreffende woekerpolissen. Op basis van uw woonplaats selecteren wij een adviseur uit uw eigen regio. Deze zal contact met u opnemen om u op een deskundige en begrijpelijke wijze te informeren over uw situatie en mogelijkheden. Zij nemen al het werk voor u uit handen en regelen dat uw woekerpolis snel en vakkundig wordt overgeloten naar een betere polis. Hierdoor realiseert u gegarandeerd een hoger eindksapitaal en/of lagere lasten. 

Gebruik het contactformulier hiernaast om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op 0113-567803.